Βάσια Παπαδοπούλου

 

 

 

 

 

Βάσια Παπαδοπούλου
Γενική Διεύθυνση Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων

 

Γεννήθηκε το 1979 στην Αθήνα και είναι μητέρα ενός παιδιού 2 ετών. Σπούδασε Ιστορία (B.A. Ancient History) στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου και Παιδαγωγικά (M. Ed.) στο Πανεπιστημίου του La Verne. Ειδικεύτηκε στη μεθοδολογία βελτίωσης παιδαγωγικών προγραμμάτων και στις Πολλαπλές Ευφυίες στο Harvard Graduate School of Education.

Είναι Σύμβουλος διαχείρισης σχολικών συστημάτων. Με δωδεκαετή πείρα στον χώρο της εκπαίδευσης, είναι σήμερα Διευθύντρια Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων στα Εκπαιδευτήρια «Ο Πλάτων», στον «Κissifer», κέντρο προσχολικής αγωγής στο Μαρούσι και στο «miniversity», πρότυπο παιδικό σταθμό στην Αγ. Παρασκευή.

Το 2007 εισήγαγε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στα Εκπαιδευτήρια «Ο ΠΛΑΤΩΝ» τα προγράμματα του International Baccalaureate για παιδιά ηλικίας 3 έως 16 ετών.

Το 2014 ξεκίνησε με την ομάδα της προσχολικής αγωγής των 3 παιδικών σταθμών και νηπιαγωγείων την προσπάθεια εισαγωγής της πρωτοποριακής μεθοδολογίας του Reggio Emilia στην Προσχολική Αγωγή.

kapoutsiΔήμητρα Καπουτση

Διευθύντρια Miniversity

Γεννήθηκε το 1967 στη Νότιο Αφρική και είναι μητέρα 2 παιδιών, 24 και 21 ετών.

Σπούδασε Παιδαγωγικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Εργάζεται στην εκπαίδευση ως καθηγήτρια Αγγλικών  από το 1987 και από το 2005 συνεργάζεται με το Lancashire University ως  εξετάστρια προφορικών εξετάσεων.

Έχει εργαστεί για 10 χρόνια σε ξενόγλωσσο σχολικό εκπαιδευτήριο  ως εκπαιδευτικός στην προσχολική αγωγή και έχει διατελέσει επί σειρά ετών Διευθύντρια .

Από το 2014 συνεργάζεται με τα εκπαιδευτήρια του Πλάτωνα και τον Παιδικό Σταθμό miniversity ως υπεύθυνη του Δίγλωσσου Προγράμματος.

Είναι PYP Trained από το IBSCA University of Warwick – England όπως επίσης και πιστοποιημένα εκπαιδευμένη στη μεθοδολογία του Reggio Emilia.

Διονυσία Σακελλαρίου

 

 

 

 

 

 

Διονυσία Σακελλαρίου
Ψυχολόγος – Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια

 

Γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα. Σπούδασε Ψυχολογία (BscPsychology) στο Πανεπιστήμιο του «State University of NewYork – EmpireStateCollege» και Αναπτυξιακή Ψυχολογία στο «University of Central Lancashire». Είναι πιστοποιημένη Ψυχολόγος από το BritishPsychologicalSociety (BPS).

Έπειτα, ειδικεύτηκε και εργάστηκε στην ειδική αγωγή παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες και αναπτυξιακές διαταραχές και, παράλληλα, εκπαιδεύτηκε στη Δραματοθεραπεία.

Στη συνέχειά της πορείας της εξειδικεύτηκε  ως «Οικογενειακή Θεραπεύτρια» στο τετραετές πρόγραμμα του Σ.Κ.Ε.Ψ.Υ. και ως εκπαιδεύτρια – συντονίστρια  «Σχολών Γονέων» με αντικείμενο το εξελικτικό σύστημα της Μαρίας Χουρδάκη. 

Ξεκίνησε την εργασιακή της πορεία το 2008 και πλέον εργάζεται ως Ψυχολόγος στην προσχολική αγωγή των Εκπαιδευτηρίων  «Ο ΠΛΑΤΩΝ», στο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής του «Kissifer» στο Μαρούσι και στον Πρότυπο Παιδικό Σταθμό «miniversity» στην Αγία Παρασκευή.